Разсъждение върху ситуацията.

Как е възможно, политиците в тази държава, да твърдят, че живеем добре и вървим само нагоре?

Народа мизерува, народа страда, народа е под диктатура.

Една съвременна, демократична, европейска държава, се управлява от съвременни, демократични, европейски башибозуци, които пият сиромашката кръв, без жал и срам, до последната капка.

В модерна Европа, през XXI век, една държава в края на стария континент, е оставена на милостта на съдбата и смелостта на народа си.

Докато най-старата държава на континента, догаря без да има кой знае какви алтернативи, нейните управляващи, съдират и последните парчета кожа от оголения труп на своята нация.

Данъците са непосилни, заплатите минимални, а чувството за отговорност го няма.

Думата на избирателя, е пренебрегвана и потъпквана, а желанията му, натикани в тъмен ъгъл, където ще дочакат своята забрава.

„…ако си във времето песъчинка, те призовавам да счупиш часовника. В империи всяващи страх и разруха сам се ражда бунтовника!“

Автор: Иван Иванов

Кой съм аз ли? Писател и поет, интересуващ се от всичко което ни заобикаля. Всичко онова, което можем да изпитаме в живота. Всяко чувство, всеки вик и всеки ден. Смятам живота за прекрасен, защото е труден. Никой не харесва лесните игри, защото са безинтересни. За да живеем обаче, вместо просто да съществуваме, трябва да се стремим да оставим ярка следа. Диря с която да ни запомни обществото. Защо да го правим ли? Защото не е важно как си живял, а как ще те запомнят. Паметта е нещото което трае и след смъртта. А има ли нещо по-хубаво от това, да докоснеш нечие сърце с дума или мисъл и да го превърнеш в надгробно свое слово.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s