Лебедово езеро на Античния театър

Днес на 27.06, на сцената на „Античния тетър“, ще имате възможност да се насладите на балет, за който три държави дадоха всичко от себе си.
Колаборацията между България, Македония и Русия, ще ви накара да се почувствате част от нещо, наистина специално.(Стига да не вали.)
Поставен на сцена от „Пловдивска държавна опера“, с участието на балета на Македонската опера и балет и Оркестъра на Опера Пловдив, както и солистите на „Большой театр“-Алена Ковалева и Якопо Тисси, световно известния балет на Пьптр Илич Чайковски, се превръща в нещо грандиозно.

Автор: Иван Иванов

Кой съм аз ли? Писател и поет, интересуващ се от всичко което ни заобикаля. Всичко онова, което можем да изпитаме в живота. Всяко чувство, всеки вик и всеки ден. Смятам живота за прекрасен, защото е труден. Никой не харесва лесните игри, защото са безинтересни. За да живеем обаче, вместо просто да съществуваме, трябва да се стремим да оставим ярка следа. Диря с която да ни запомни обществото. Защо да го правим ли? Защото не е важно как си живял, а как ще те запомнят. Паметта е нещото което трае и след смъртта. А има ли нещо по-хубаво от това, да докоснеш нечие сърце с дума или мисъл и да го превърнеш в надгробно свое слово.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s