Любовта не е на мода.

 

След появата на нов тип модифицирани, силиконови жени, любовта е демоде. Днес, тунингованите красавици, не са толкова трудно достъпни, стига само да притежаваш някоя от следните марки автомобили, а именно:
BMW, но не по-старо от Х5!
Мерцедес винаги си остава на мода със своя лукс и най-вече с цената си. Ауди пък напреднаха много в дизайна и визията за лов на златотърсачки. В класацията, возила подходящи за лов на красиви и лесни жени, спадат още Ферари, Ламборгини и всичко което струва над 10 бона.
Да хванеш в плен на своите материални възможности лека жена без някое от тези возила, не е непостижимо. Купете дрънкулки за поне 1000 лв., заведете я на ресторант и платете сметката, задължително носете риза, може да не е скъпа, но непременно трябва да изглежда като такава. Задължителни са марката и модела на вашия смартфон! Те трябва да са минимум Iphone 6 или Iphone 7, не по-евтин от Samsung Galaxy 7 Edge. Ако нямате подобен, винаги може да си закупите реплика от китайски сайт. В края на вечерта, заведете своята тунингована мацка в най-близката чалготека и хвърлете минимум 300-400 лв. за салфетки и я замервайте с тях.
Винаги избирайте най-едрогърдата златотърсачка, това означава, че някой преди вас се е охарчил за нейния силикон и не е нужно вие да го правите! Сега сте на крачка пред останалите. На слука!

Автор: Иван Иванов

Кой съм аз ли? Писател и поет, интересуващ се от всичко което ни заобикаля. Всичко онова, което можем да изпитаме в живота. Всяко чувство, всеки вик и всеки ден. Смятам живота за прекрасен, защото е труден. Никой не харесва лесните игри, защото са безинтересни. За да живеем обаче, вместо просто да съществуваме, трябва да се стремим да оставим ярка следа. Диря с която да ни запомни обществото. Защо да го правим ли? Защото не е важно как си живял, а как ще те запомнят. Паметта е нещото което трае и след смъртта. А има ли нещо по-хубаво от това, да докоснеш нечие сърце с дума или мисъл и да го превърнеш в надгробно свое слово.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s